Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σπουδαίες αντιλήψεις σπουδαίων ανδρών

"Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"

- Γεώργιος Βουλγαράκης για τη φορολόγηση των offshore εταιριών του (2008).

- Τάκης Λουκόπουλος, Κώστας Καρακώστας για την εκλογή του κ. Αντώνη Φράγκου στη θέση Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου (2014).


6 σχόλια:

  1. Τραγικός ο "δήμαρχος" από την αρχή έως στο τέλος στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορά που του έκαναν μια ερώτηση οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο Τάκης έδινε πάσα στον αντίστοιχο αντιδήμαρχο. Ήταν ολοφάνερο ότι ο δήμαρχος (ο Θεός να τον κάνει) δεν είχε ιδέα τι του γινόταν. Αυτά όμως ας τα βλέπουν οι Ναυπάκτιοι που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραγικό είναι ότι κατάλαβαν , η θα καταλάβουν σύντομα οι Ναυπάκτιοι, πως ο Δήμαρχος που επέλεξαν είναι διακοσμητικό (τρόπος του λέγειν ) στοιχείο στο Δημ. Συμβούλιο. Το μόνο που μπορεί να ψελλίσει όταν τον ρωτούν κάτι είναι “Γι’ αυτό το θέμα θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που είναι ενημερωμένος”. Αυτός φυσικά είναι ανενημέρωτος γιατί δεν τον υπολογίζει κανείς από τους δικούς του ως Δήμαρχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάκη, είναι φανερό ότι δήλωσες υποτέλεια από την πρώτη μέρα στην οικογένεια των Φραγκαίων. Έχεις ήδη τάξει τη θέση σου στον Αντώνη; Έτσι φαίνεται ότι είναι αφού ο Καρακώστας πάει για βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποστηρίζουν κάποιον,με μετοχή 30% στην εταιρεία που κατηγορείται για πλαστογραφία. Αν μη τι άλλο,μας περνούν για ιθαγενείς,υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.Και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου,ρίχνει το φταίξιμο μόνο στον αδελφό του,για να καταλάβουμε την ηθική του.Και συνεχίζω απάντηση Τάκη : τι θα έλεγαν αυτοί που μας ψήφισαν,αν δεν χρησιμοποιούσα τους συνεργάτες μου. Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να βλέπεις άραγε Αντώνη Πανταζή. Θα μας κυβερνήσουν οι Φραγκαίοι. Κάτι καταλαβαίνεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή