Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος προσκαλεί ποιον;



Στις 5 Σεπτεμβρίου χτυπήσαμε το καμπανάκι για το ρόλο της Προέδρου των Πολιτιστικών Διαδρομών που δεν πρόλαβε να εγκατασταθεί ο νέος δήμαρχος και έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση για τη Ναυμαχία βάζοντας σε δεύτερο ρόλο τον Δήμο και παραγκωνίζοντας εντελώς τους αρμόδιους.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση:

"Ο Σύλλογος ‘Ναύπακτος:Πολιτιστικές Διαδρομές’ και το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας προσκαλούν όσους θέλουν να συμμετέχουν εθελοντικά (συμμετοχή σε δρώμενα και στην οργάνωση), στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 6974650616 και 6944273375"

Μια βδομάδα μετά, με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, ο κ. Νικόλαος Πλούμης, κάνει καινούργιο κάλεσμα για τη Ναυμαχία. 

"Σας καλούμε την Παρασκευή 12-09-2014 και ώρα 19.30΄ σε συνάντηση της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου με πολιτιστικούς Συλλόγους  και φορείς, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου, με θέμα: « Υποβολή προτάσεων – εθελοντισμός – συνεργασία για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων εορτασμού της 433ης επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου».
                                           
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας           
Νικόλαος Πλούμης"

Πάλι καλά που ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας παίρνει τη ρεβάνς και βγαίνει μπροστά εκπροσωπώντας τον Δήμο. 

Οι εθελοντές όμως σε ποιον να απευθύνονται;

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού τι λέει για όλα αυτά;

7 σχόλια:

  1. μα πώς να ασχοληθουν οι νεοι πολιτικοι αρχοντες με τη ναυμαχια τη στιγμη που ως αντιπολιτευση λιγο καιρο πριν σνομπάριζαν τα πολιτιστικα δρώμενα? αυτοι μονο για τον εαυτουλη τους νοιαζονται κ οχι για τον δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί; Περιμένετε απο την Κοτσανοπαρέα να νοιαστει για τα πολιτιστικά; Αυτοί ακούν "πολιτισμό" και τραβούν πιστόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εσας δεν σας ενδιαφέρει το ζήτημα. Ούτε σαν εθελοντές ούτε να ανακοινώστε τις προσκλήσεις, παρά μόνο να κυνηγάτε μάγισσες. Περαστικά σας. Αν θέλετε ζητήστε από τον φαρμακοποιό σας το 60-40% θα σας κάνει καλό. Βγαίνει και σε υπόθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ραπτης ράβει φρακο; ο Καρακώστας θα παραβρεθεί γιατι τετοιες εκδηλώσεις δεν είναι στην ιδεολογία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ( ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?
    ΤΩΡΑ?
    ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΩΣΤΙΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρια πρωην αντιδημσρχος την εχετε μια μικρη......κωστιαση. προσεξτε το οσο ειναι νωρις ακομα

      Διαγραφή
  6. A, εσείς έχετε πατησει pause για τα καλά. Ξεκολλατε γιατι θα γίνετε γραφικοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή