Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Εντέλλεσθε...



Με ποια κριτήρια και κάτω από ποιες πιέσεις ορίστηκαν οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπακτίας;

Πολλοί οι άρχοντες που θα διοικούν τον Δήμο Ναυπακτίας την νέα περίοδο. Εκτός από τους Αντιδημάρχους έχουμε και εντεταλμένους συμβούλους. Με ποια κριτήρια άραγε όρισε ο νέος Δήμαρχος τους εντεταλμένους συμβούλους του; Ας μας λύσει κάποιος την απορία για τα παρακάτω:

Φράγκος Αντώνιος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες: Το Γραφείο Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών και την καταγραφή και αξιοποίηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας. 

Σωστή επιλογή! Ο συγκεκριμένος εντεταλμένος σύμβουλος έχει ανοιχτές ακόμα υποθέσεις με το υποθηκοφυλακείο και συνομιλέι με τον Εισαγγελέα. Άρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Και όπως σωστά και απλά λέει και γνωστή παροιμία, τις οποίες συχνά χρησιμοποιούσε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ο νυν αντιδήμαρχος Καρακώστας, "Βάλαμε τον Λύκο να φυλάει τα πρόβατα"

Όσο για την πρόεδρο των Πολιτιστικών Διαδρομών μπορεί να μην ορίστηκε εντεταλμένη σύμβουλος, ωστόσο από την ίδια ημέρα η ίδια ανέλαβε δράση με ανακοίνωση – πρόσκληση εθελοντών βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το τμήμα Πολιτισμού και χωρίς την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού!

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Ο Σύλλογος ‘Ναύπακτος:Πολιτιστικές Διαδρομές’ και το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας προσκαλούν όσους θέλουν να συμμετέχουν εθελοντικά (συμμετοχή σε δρώμενα και στην οργάνωση), στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα :
6974650616 και 6944273375

Αν ψάξει κανείς θα δει ότι τα τηλέφωνα ανήκουν σε μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Ο Δήμος τι ρόλο παίζει στην κορυφαία αυτή εκδήλωση ; Τι έχει να μας πει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος; 

6 σχόλια:

  1. Κάτσε ντέ. έχουμε προεκλογικά γραμμάτια να ξοφλήσουμε πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν το πήρατε χαμπέρι; Όλοι οι φραγκοφονιάδες της Ναυπάκτου συσπειρώθηκαν εναντίον του Μπουλέ. Εσείς νομίζετε ότι ο Τάκης της Γιωργίας θα κάνει κουμάντο; Εκείνος ο λαουτζίκος ήθελα να 'ξερα τι έκανε. Έρμε Έπαχτε τι έχουν να δουν τα μάτια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πρώτα χρόνια ειναι δύσκολα.....κουράγιο. Μέχρι τότε ξυδακι.....

      Διαγραφή
  3. Αυτά παθαίνει όποιος σκύβει το κεφάλι σε εκβιασμούς.Ο Τάκης θα ξεφτιλιστεί και ο Ράπτης θα γίνει γλάστρα στο αρχοντικό της Κωστίας και των Φραγκαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ...ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ...ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ...Ο ΛΥΚΟΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ Ο ΑΔΑΜΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρεται ο Τούρκος τ' άλογο και ο Φράγκος το παζάρι
    κι η κάρα του Ραπτόγιαννου τς Κωστίας το ταγάρι.
    Άμοιρε Τάκη τράβηξες απ’ το τριάντα άσσο
    τον Κοτσανά, τον Κοτρωνιά, τον Κούκουνα το Νάσο
    κι από τον πάτο τ’ βαρελιού όλο το Σαλαμούρα
    σου πιλατεύουν το μυαλό, σε τρώει η μουρμούρα.
    Κι ο Καρακώστας στέκεται στην άκρη στο μεντένι
    αλίμονο μπαρμπούλη μου το τι μας περιμένει!
    Την εξουσία θέλαμε, του Δήμου το σαλόνι
    Εσύ στη σάλα κάθεσαι και εγώ είμαι στο τιμόνι
    Εμπλέξαμε μπαρμπούλη μου και θα μας βγει το λάδι
    μα δεν υπάρχει ως γνωστόν μετάνοια στον Άδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή