Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δεν είναι πάντα απλή η υπόθεση….μιας Υπογραφής


Κάτι ξέρει ο σοφός λαός που λέει να προσέχεις που βάζεις την … Υπογραφή σου. Δεν είναι πάντα απλή η υπόθεση μιας υπογραφής, όπως φάνηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Δεν κατάλαβα βέβαια πόσες υπογραφές χρειάστηκαν για να αυξηθεί  μια ιδιοκτησία κατά 300 περίπου τ.μ. σε βάρος δημοτικής έκτασης και μάλιστα σε σημαντικό αρχαιολογικό χώρο στο Τσοκάρι. 

Ειπώθηκε βέβαια είναι ότι μία από αυτές τις υπογραφές είναι του Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Παπαναστασόπουλου το 2009 που βεβαίωσε ότι δεν θίγονται τα συμφέροντα του Δήμου. 

Αναρωτιέμαι πώς μπήκε αυτή η υπογραφή και δυσκολεύομαι να πιστέψω πώς μπήκε από άγνοια ή αφέλεια από έναν Αντιδήμαρχο.

Πάντως ο εν λόγω «ιδιοκτήτης» που παραβρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ άλλων είπε ότι το θέμα του είναι βαθύ και πολύπλοκο. Ας ελπίσουμε ότι η χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα αρχίσει επιτέλους να ξεμπλέκει τον μίτο της Αριάδνης. 

Και μιας και μιλάμε για υπογραφές ο νέος Δήμαρχος  από Σεπτέμβριο που θα αναλάβει πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί από τους συμβούλους σου, κάποιος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για… κάτι άλλες υπογραφές.

3 σχόλια:

  1. ΠΟιες υπογραφες εννοειται πειτε μας να μαθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία πράγματα συμβαίνουν. Πλαστές υπογραφές και ο Φράγκος παίρνει λεφτά από προγράμματα. Και ο Παπαναστασόπουλος βάζει υπογραφές ως αντιδήμαρχος σε βάρος της περιουσίας του Δήμου. Έτσι βλέπετε λειτουργούν τα golden boys της Ναυπάκτου. Και παρεπιπτόντως και οι δυο τους θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί παραπονούμαστε?αυτους δεν ψηφίσαμε?αυτοί δυστυχώς είμαστε και αυτοί μας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή