Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ποιος ετοιμάζεται για Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ναυπακτίας;

Η νέα δημοτική αρχή έχει βάλει φουλ τις μηχανές και ετοιμάζεται για την ανάληψη των καθηκόντων της από 1η Σεπτεμβρίου. Ονόματα για τις θέσεις Αντιδημάρχων διαρρέουν και θέσεις μοιράζονται.

Μαζί με τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των δημοτικών εταιρειών φημολογείται έντονα ότι και κάποιος άλλος σκέφτεται να φτιάξει τις βαλίτσες του και να αφήσει το νησί και τη θέση του Διοικητή του εκεί Νοσοκομείου και να επιστρέψει στον τόπο του για να αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου. Προσόντα για τη θέση τυπικά έχει ως πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν το κριτήριο είναι τα προσόντα ή η εξόφληση προεκλογικών γραμματίων, όπως ακούγεται. 

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση τη θέση να την πάρει κάποιος με ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ ως αντάλλαγμα της στήριξης αλλά και για λόγους τακτικής σε επικείμενες εθνικές εκλογές.

Να δούμε ποια συνιστώσα τελικά θα επικρατήσει του Κοτσανά  ή του Καρακώστα;
Ίδωμεν αδέλφια!



2 σχόλια:

  1. Γρήγορα θα αρχίσουν να φαίνονται οι προεκλογικές συμφωνίες. Κάτι ο Κονίδας, κάτι από το περιβάλλον Νταουσάνη και γιατί όχι και ο Ντίνος καμιά προεδρία ΔΕΥΑΝ. Πως αλλιώς νομίζετε μαζεύεται το 60%. Δίνεις και παίρνεις και στο τέλος τον λογαριασμό τον πληρώνει ο κοσμάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φούντας ντουγρού θα πάρει τη θέση. Καταρχήν ο καρακώστας και οι συριζαίοι έστησαν τον Τάκη και κατά δεύτερον με μια απόσπαση θα γλυτώνει και τις μετακινήσεις του πέρα δώθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή