Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τάκης: Στην Παπαχαραλάμπειο Δημοτική Φιλαρμονική λέμε …ΟΧΙ



Ο νυν δημοτικός σύμβουλος και  νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος καταψήφισε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο την εισήγηση για την κάλυψη των εξόδων της μεταφοράς της Φιλαρμονικής προκειμένου να συμμετέχει σε εκδήλωση στην Κεφαλονιά. 

Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στα 1770 ευρώ με ΦΠΑ. Σύμφωνα με την εισήγηση το ποσό αυτό απαιτείται για τη μεταφορά των παιδιών με πούλμαν από τη Ναύπακτο στην Κυλλήνη και με καράβι από Κυλλήνη στην Κεφαλονιά και αντίστροφα. 

Ο νέος Δήμαρχος δεν αιτιολόγησε γιατί καταψήφισε αυτή την εισήγηση. 

Να υποθέσουμε ότι του φάνηκε μεγάλο το ποσό; Χλωμό φαντάζει, γιατί δεν μπορεί να μην έχει ταξιδέψει ο ίδιος, για να ξέρει ότι το ποσό είναι χαμηλό.

Να υποθέσουμε ότι ο νέος Δήμαρχος ψηφίζει, όπως και ο σύμβουλος του κ. Κοτσανάς, ο οποίος καταψήφισε κι αυτός το ίδιο θέμα. Τρέμω σε αυτή την ιδέα ως Ναυπάκτ-ΙΟΣ.

Να υποθέσουμε ότι δεν ξέρει το έργο και την προσφορά της Παπαχαραλαμπείου Φιλαρμονικής;  Είναι δυνατόν να μην το ξέρει ο Ναυπάκτιος δικός μας Τάκης;

Αναρωτιέμαι πάντως πώς θα κοιτάξεις Τάκη τα παιδιά της Φιλαρμονικής, όταν θα είναι στημένα στον ήλιο και στο αγιάζι για να σε καλωσορίζουν με το σάλπισμά τους ως τον πρώτο Δημότη αυτής της πόλης!

(Φώτο: Σύλλογος Ναύπακτος - Πολιτιστικές Διαδρομές)




15 σχόλια:

  1. Ε για πολιτισμικά και τέτοια χαζά είμαστε τώρα; Εδώ μας περιμένουν εργολαβίες και μασαμπούκα από Σεπτέμβριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 χρόνια πέρασαν Μαράκι κι ακόμη δεν κατάλαβες ότι καταψηφίζουν συνολικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων γιατί το φέρνεις τελευταία στιγμή. Καταψηφίζουν την φιλοσοφία σου Μαράκι και όχι την Φιλαρμονική. Δεν πειράζει, θα μάθεις σιγά σιγά στην αντιπολίτευση. Άσε μας τώρα να γιορτάσουμε τα αποχωρητήριά σου την 1η Σεπτεμβρίου. Περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα έλα δάγκωσε την γλώσσα σου γλυκέ μου και επίσης πάρε και μια σόδα να χορτάσεις ψυχαγωγία από Σεπτέμβριο

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ 8.02 π.μ,μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον Τάκη και τους υπόλοιπους.Δηλαδή ο Δήμος δεν θα έπρεπε να κάνει εκδηλώσεις το καλοκαίρι?Ο Τάκης δεν ξέρει το έργο της Φιλαρμονικής,τόσα χρόνια?Βέβαια δεν νομίζω ότι ξέρει την εξαιρετική δουλειά του Μαέστρου,γιατί δεν συμμετείχε, πριν και πολύ στα κοινά της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτο....αν γνώριζαν τη εξαιρετική δουλειά του μαέστρου δεν θα απαντούσαν ΟΧΙ σε εκδηλώσεις-συναυλίες εκτός πόλεως...Πρέπει να καταλάβουν ότι η φιλαρμονική δεν είναι μόνο για παρελάσεις και λιτανείες αλλά και να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις εκτός Ναυπάκτου...Η φιλαρμονική απαρτίζεται από μικρά παιδιά και είναι ΚΡΙΜΑ να τα αποθαρρύνετε με το να μην κάνουν ένα βήμα παραπάνω στη μουσική τους εκπαίδευση!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοίμονο, ξεκινάνε απαίσια πριν ακόμα αρχίσουν.

      Διαγραφή
  5. Άσε μας ρε Κωστή. Τα ίδια χάλια θα έχει ο Τάκης με το δικό σου Μπουλέ.

    Επαγγελματίας πολιτικός ο δεύτερος και ο πρώτος πλαισιώνεται από επαγγέλματιες. Μόνο ο Γούλας λείπει του Τάκη να κλείσει το καρέ.

    Θανάση θα λέτε και θα κλαίτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θανάσης χάθηκε μετά την πρωτη Κυριακή μεγάλε

      Διαγραφή
  6. Αν ζητούσε η φιλαρμονική Αντιρρίου χρήματα, οχι μόνο δεν θα καταψήφιζε ο Κοτσανάς αλλά θα ζητούσε και παράπανω. Ενώ για την Φιλαρμονική Ναυπάκτου που έχει τόσο μεγάλη ιστορία, λέει όχι ο Κοτσανάς και ακολουθεί και ο Τάκης. Ερέ τι κάνουν τα ψηφαλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κοτσανάς θα κάνει τη Ναύπακτο τη Σκάλα του Μιλάνου και συντόμως θα ανεβάσει εκεί τον Τάκη για να τον γκρεμοτσακίσει! Αυτά έκανε και στον Κολοβό και τον έκανε μακαρίτη. Και μετά θάνατον ζήτησε μεταμέλεια όχι γιατί το πίστευε αλλά γιατί ήθελε να πάρει και τους ψήφους του Κολοβέικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπη και λιγη τσιπα εαν υπηρχε δεν θα λεγανε οχι το εργο της φιλαρμονικης και του μαεστρου εδω στη Ναυπακτο ειναι πολυ μεγαλο και μια φιλαρμονικη μιας πολης πρεπει να ανταποκρινετε στις προσκλησεις που δεχετε να συμετασχει σε αλες πολεις οπως π.χ. και στην εξοδο του Μεσολογκιου που συμετεχουν φιλαρμονικες απο ολη την Ελλαδα και εκει ο δημαρχος αναλαμβανει και το φαγητο τους τοτε να πουμε οχι και εκει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξερω αν ο καινουριος δημαρχος καταλαβενει οτι η φιλαρμονικη μιας πολης δεν εχει μονο υποχρεωσεις εντος της πολης δεχετε και πολλες προσκλησεις απο αλες πολεις οπως π.χ. εξοδος Μεσσολογκιου κτλ κτλ και ο δημαρχος εκει τους προσφερει και το φαγητο και οι αλες φιλαρμονικες που ερχονται απο ολη την Ελλαδα τα εξοδα τους καλυπτονται απο τους δημαρχουσ τους διανηκτερευση μεταφορα κτλ κτλ εσεις κυριε δημαρχε ειστε αλου για αλου αν κοιτατε να κοψετε απο τη φιλαρμονικη τοτε να κοψουμε να πηγενουμε και εμεις τα παιδια μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη έχεις να τραβήξεις καημένε Τάκη με τον κοτσάνα. Και εμείς επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ξαναπές το φίλε.
      Τα παιδιά μας τι φταίνε;

      Διαγραφή