Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Προσωπικά δεδομένα

Στην περίπτωσή μας ισχύει ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς, τα ΜΜΕ όλων των ειδών, κρυφό καμάρι. Αυτό φαίνεται να ισχύει για την περίπτωση πλαστογράφησης εγγράφων από τεχνικό γραφείο της πόλης μας προκειμένου να πάρει επιδότηση από την Αιτωλική Αναπτυξιακή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές μίλησε για πλαστογράφους στην τελευταία προεκλογική του ομιλία. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αιτωλικής έχει πάρει ομόφωνη απόφαση να παραπεμφθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα. Το θέμα όμως, παρόλο που δημοσιογραφικά είναι πιασάρικο, δεν προβλήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μόνο στο τελευταίο φύλλο τοπικής εφημερίδας έγινε πρωτοσέλιδο αλλά και εκεί χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία. Και τούτο γιατί, σύμφωνα με τον νόμο, δεν μπορείς να δώσεις ονόματα στη δημοσιότητα, γιατί κάτι τέτοιο προσκρούει σε προσωπικά δεδομένα.

Εν αναμονή, λοιπόν. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της προς τον Εισαγγελέα. Μέχρι όμως να τελεσιδικήσει η υπόθεση, θα συνεχίζει να καλύπτει πέπλο μυστηρίου τον ιθύνοντα νου που πλαστογράφησε έγγραφα, για να πάρει επιδότηση και να φτιάξει με δημόσιο χρήμα τις επιχειρήσεις του.

Κι ως τότε παραμένουμε σε συζητήσεις καφενείου, γιατί σε μικρές κοινωνίες σαν τη δική μας, ισχύει το ρητό "ο κόσμος το έχει τούμπανο".

Μια απορία πάντως παραμένει. Η υπόθεση θα προκαλέσει αναταράξεις στα έδρανα και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από 1η Σεπτεμβρίου;

Ίδωμεν. Κοντός ψαλμός  αλληλούια!


3 σχόλια:

  1. δεν είναι η μόνη υπόθεση για την οποία κατηγορείται το συγκεκριμένο τεχνικό γραφειο. Παλιότερα είχε αντίστοιχα θέματα με το δασαρχείο. Τι έγινε με αυτό; Ο κόσμος μπορεί να έχει τούμπανο, κανείς όμως από αυτούς δεν τιμωρείται. Μόνο με επανάσταση θα αλλάξουν τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τόσοι κατακτητές πέρασαν από την Ναύπακτο οι Φράγκοι όμως άφησαν τον σπόρο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθαρίζει ο πατέρας, τόσα χρόνια τόσες γνωριμίες και αλισβερίσια. το ξέρει καλά το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή