Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η ναυμαχία, οι "μνημονιακές ομπρέλες" και άλλα τέτοια

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ναυπακτίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση (κλικ για μεγέθυνση):


Σχόλιο: Έχουν δίκιο οι σύντροφοι για την "πολιτική χρησιμότητα" των εορτασμών της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου και τη "μνημονιακή ομπρέλα". Προτείνουμε λοιπόν του χρόνου να καλέσουμε τα μπαλέτα Μπολσόι και τη φιλαρμονική της Πιονγκγιάνγκ, ώστε η Ναυμαχία να λάβει την πολιτική διάσταση που της αρμόζει και χωρίς καμία "ομπρέλα" από πάνω της.

4 σχόλια:

  1. Ο Καρακώστας φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς. Πρώτα σαν "γνήσιος αριστερός" και υπερασπιζόμενας με σθένος τα δίκαια των εργαζομένων της ΕΡΤ αντιτίθεται στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, ενώ τώρα ως αντιδήμαρχος είναι υπέρ της παρουσίας της ΝΕΡΙΤ στην εκδήλωση της ναυμαχίας. Εύγε Καρακώστα! Δίνεις το σωστό παραδειγμα. Αυτό θα πει να είσαι ιδεολόγος και να παραμένεις σταθερός στις πολιτικές σου απόψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο αριστερός είναι ο Λοβέρδος και η Δαμανάκη αλλο τόσο αριστερός είναι ο Καρακώστας. Δεν το 'χατε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Το μάτι του γυάλιζε για εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχα Είδες το γυαλί τι κάνει ? Θα δεις που σε λίγο ο αιχμάλωτος της οικονομικής ανέχειας θα δώσει και συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ.... Η αλήθεια είνα ότι ο Καρακώστας είναι συνεπής στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ .... της κωλοτούμπας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή